nieuws

Nieuwe koploper docentenklassement in MH Kennistest

Horeca

Fred Weide is de nieuwe koploper in het klassement van docenten in de Misset Horeca Kennistest. De docent van het Kennemer College in Heemskerk nam de koppositie over van Hans de Zwaan van het Friesland College in Leeuwarden. De Zwaan staat nu derde.

Uit het niets kwam Rolf de Win de top-5 van het docentenklassement binnen gevlogen. De docent van het Friesland College in Leeuwarden zit koploper Weide op de hielen. De Win deed op 22 maart een succesvolle poging. Vier dagen later verbeterde Weide zijn toptijd en veroverde zo de koppositie.

In het klassement voor studenten, waar de winnaar 2.500,- krijgt, blijft Pepijn Verburg op eenzame hoogte. De razendsnelle student uit Breda verbeterde 24 maart zijn eigen toptijd en heeft een behoorlijke voorsprong opgebouwd op Gea Klompenburg van de Hoger Hotelschool in Leeuwarden.

Reageer op dit artikel