nieuws

Noors visproduct

Horeca

Fiskemat is een nieuw visproduct, geïntroduceerd op de Nederlandse markt door MTC SeaFood. De basis van alle Fiskemat producten vormt Noorse verse vis. De vis is fijngemaakt, aangelengd met verse melk, gebonden en op smaak gebracht met kruiden en/of specerijen. Daarna worden de visproducten vacuüm verpakt, gepasteuriseerd en snel teruggekoeld. Bij een temperatuur tussen nul […]

Fiskemat is een nieuw visproduct, geïntroduceerd op de Nederlandse markt door MTC SeaFood. De basis van alle Fiskemat producten vormt Noorse verse vis. De vis is fijngemaakt, aangelengd met verse melk, gebonden en op smaak gebracht met kruiden en/of specerijen. Daarna worden de visproducten vacuüm verpakt, gepasteuriseerd en snel teruggekoeld. Bij een temperatuur tussen nul en zeven graden Celsius zijn de medaillons, bolletjes of tranches minimaal zes weken houdbaar. De vismedaillons zij ook diepgevroren verkrijgbaar en zijn dan 18 maanden houdbaar. Ze zijn eenvoudig in de magnetron, combisteamer, bakplaat of grill te bereiden.

Lekker in een menugerecht, als lunchgerecht op een broodje of als snack tussendoor. Ook is het mogelijk dit visproduct in soepen en ragouts te verwerken. De visproducten zijn graatvrij en zonder gluten.

Informatie: MTC SeaFood, Schiedam, tel. (010) 273 00 14 of www.mtcseafood.com.

Reageer op dit artikel