nieuws

Politie rukt massaal uit bij ‘grijzeling’ in restaurant

Horeca

Taalproblemen hebben in Engeland voor grote opschudding gezorgd bij een restaurant. De politie van de stad werd gealarmeerd omdat in Chinees restaurant Fortune Inn in Llandelli een mogelijke gijzeling zou plaatsvinden. Omdat de politie vanwege taalproblemen niet goed kon communiceren met mensen in het restaurant, rukte de politiemacht zwaar uit.

Veel politieauto’s reden met hoge snelheid naar het restaurant in West-Wales. Binnen een mum van tijd stonden er vele zwaar bewapende agenten met honden rondom het horecabedrijf. Nadat de communicatie op gang was gekomen, bleek dat eerder op de avond een gast een restaurantmedewerker in de zaak had bedreigd met een mes. De dader was echter direct vertrokken, nog voordat het massaal uitgerukte politieteam arriveerde. Later werd hij elders in de stad aangehouden.

Reageer op dit artikel