nieuws

Populaire sauzen nu ook in cups

Horeca

Remia heeft haar assortiment cups uitgebreid met twee van de populairste sauzen in de horeca, namelijk fritessaus en curry ketchup. Deze cups hebben een inhoud van 40 milliliter, een hoeveelheid die perfect past bij iedere snack of menu in het (eet)café of restaurant. ‘Naast het gemak bieden de Remia cups een kwaliteitsuitstraling die klanten herkennen […]

Remia heeft haar assortiment cups uitgebreid met twee van de populairste sauzen in de horeca, namelijk fritessaus en curry ketchup. Deze cups hebben een inhoud van 40 milliliter, een hoeveelheid die perfect past bij iedere snack of menu in het (eet)café of restaurant.

‘Naast het gemak bieden de Remia cups een kwaliteitsuitstraling die klanten herkennen en waardering. Meer inhoud, smaak, gemak en kwaliteit’, aldus de fabrikant.

Informatie: Remia, Den Dolder, afdeling verkoop horeca en grootverbruik, tel. (0900) 235 73 642 (0900 – Bel Remia) of www.remia.nl/horeca.

Reageer op dit artikel