nieuws

Prijzenpot Misset Horeca Kennistest uitgebreid met baan in VS

Horeca

De prijzenpot van de Misset Horeca Kennistest is uitgebreid. Flink uitgebreid zelfs. Naast grote geldprijzen kunnen deelnemers nu ook een extra prijs winnen. Begin april, halverwege de test, geeft het exchange-bureau HRC International een baan weg in een tophorecabedrijf in de Verenigde Staten. Miami Beach, San Francisco of New York, ‘The American dream’ komt uit met de Misset Horeca Kennistest.

Studenten kunnen bij deelname aan de kennistest kenbaar maken of ze in aanmerking willen komen voor een baan in buitenland. ‘Dan maken ze kans op een job naar keuze in een vijfsterrenhotel in het zonnige Miami of in een restaurant op Michelinniveau’, omschrijft Marc Croymans van HRC International aan de hand van twee voorbeelden de beschikbaar gestelde prijs. Daarnaast werkt HRC nauw samen met diverse internationale hotelketens waaronder Hilton, Marriott en Starwood.

De prijs vertegenwoordigt een waarde van zo’n € 2.000,-. De gelukkige student dient alleen zelf een vliegticket te betalen, de kosten voor een visum, andere vergunningen en een compleet verzekeringspakket worden door HRC vergoed. Uiteraard ontvangt de winnaar een salaris behorend bij de functie.

De huidige geldprijzen van de Misset Horeca Kennistest blijven beschikbaar. Zo krijgt de winnende student € 2.500,- en kan de beste studentenvereniging € 1.750,- bijschrijven op de bankrekening. Voor beste leraar ligt € 750,- te wachten.

Bij de Misset Horeca Kennistest is het bedoeling om zeventien vragen zo snel mogelijk goed te beantwoorden. De wedstrijd op internet (www.missethorecakennistest.nl) is voor studenten, docenten en studentenverenigingen van horecaopleidingen van het VMBO, MBO en HBO-niveau. Deelname is gratis en studenten kunnen tot en met eind april net zo vaak meedoen als ze zelf willen.

Om in aanmerking te komen voor een baan in de Verenigde Staten, vragen we deelnemers aan te geven dat ze de prijs willen winnen. Van alle belangstellenden gaan de tien met de beste resultaten ‘op sollicitatiegesprek’ bij HRC International. Klik hier om een e-mail te versturen om belangstelling voor de prijs kenbaar te maken.

Reageer op dit artikel