nieuws

PRORAIL: 25 JAAR PRORAIL… GROOT GEWORDEN DOOR JOU!

Horeca

Planet Event

ProRail, een samenwerkingsverband tussen drie organisaties op het gebied van railinfrastructuur, ging op 1 januari 2003 van start. Reden voor de Raad van Bestuur om voor de bevordering van het wij-gevoel een event te organiseren. Dat bood ook de gelegenheid de medewerkers te informeren over de toekomstplannen.
Tijdens het event werden de medewerkers meegenomen naar het jaar 2025, het jaar dat de organisatie 25 jaar bestaat. Daarmee wordt een blik geworden op de succesvolle toekomst van ProRail en de factoren die tot dat succes kunnen leiden.

Doelstellingen
Met het event moesten de medewerkers het gevoel krijgen dat ProRail nu echt van start was gegaan. Vanaf dit moment konden ze als het ware vooruitkijken naar een vertrouwde toekomst. Ze moesten daarnaast geïnformeerd worden over de termijndoelstellingen en de corporate values van het nieuwe samenwerkingsverband en moesten in de gelegenheid gesteld worden met elkaar kennis te maken.

Resultaten
Het event was een startpunt voor een langer lopend communicatie- en verandertraject. De doelstellingen voor het event zijn niet nader gekwantificeerd. Duidelijk is wel dat er enthousiasme gekweekt is voor de nieuwe organisatie. ProRail heeft een uitgesproken belofte gedaan aan haar medewerkers door te kiezen voor het ’25 jaar ProRail’ concept.

Reageer op dit artikel