nieuws

Twee smaken in een frietje

Horeca

Met de nieuwe Amaizeing fries combineert Lamb Weston twee favoriete smaken in een frietje; aardappel en maïs. Dit gefrituurde aardappelproduct met een kruidenlaagje van maïs creëert een unieke smaak en maakt dit product geschikt als appetizer, menu, snack en tussendoortje. Na enkele minuten in de frituur zijn de krokante goudgele frites klaar om te serveren […]

Met de nieuwe Amaizeing fries combineert Lamb Weston twee favoriete smaken in een frietje; aardappel en maïs. Dit gefrituurde aardappelproduct met een kruidenlaagje van maïs creëert een unieke smaak en maakt dit product geschikt als appetizer, menu, snack en tussendoortje. Na enkele minuten in de frituur zijn de krokante goudgele frites klaar om te serveren met bijvoorbeeld een dipsausje.

De ribbels in de lengte geven dit product een onderscheidende vorm. Ze zorgen bovendien voor veel bordvulling en meer opbrengst, meldt de producent. In iedere doos Amaizeing fries zit een promobox bijgevoegd met speciale frites cups en POS materiaal (zolang de voorraad strekt). Bij aankoop maakt men bovendien kans op het winnen van € 500.Informatie: Lamb Weston / Meijer, Kruiningen, tel. (0113) 39 49 55 of www.lambweston.com.

Reageer op dit artikel