nieuws

Vernieuwend servies

Horeca

Met de nieuwe porseleinserie Paris van Elzet Tableware schotelen horecaondernemers hun gasten eens wat anders voor. De importeur van sfeerartikelen in homedecoration en gifts heeft zijn huismerk Denmi Collection aan deze nieuwe porseleinserie verbonden. De Paris-serie bestaat uit een 36-tal artikelen, waaronder vierkant, aflopende, ovale, rechthoekige en driehoekige borden. De collectie is uit voorraad leverbaar. […]

Met de nieuwe porseleinserie Paris van Elzet Tableware schotelen horecaondernemers hun gasten eens wat anders voor. De importeur van sfeerartikelen in homedecoration en gifts heeft zijn huismerk Denmi Collection aan deze nieuwe porseleinserie verbonden. De Paris-serie bestaat uit een 36-tal artikelen, waaronder vierkant, aflopende, ovale, rechthoekige en driehoekige borden. De collectie is uit voorraad leverbaar.

Elzet heeft jarenlang ervaring met porselein en stoneware fabrikanten. In nauwe samenwerking met deze fabrikanten stelden zij een collectie hotelporselein samen, die voldoet aan een constante hoge kwaliteit en een voortdurende ontwikkeling van nieuwe vormen.

Informatie: Elzet Tableware, Haarlem, tel. (023) 532 16 06 of www.elzet4gifts.nl.

Reageer op dit artikel