Dé 6 speakeasy-restaurants van Nederland en hun succesfactoren
Het fenomeen speakeasy is vooral bekend van cocktailbars, maar inmiddels doen ook speakeasy-restaurants hun intrede in Nederland. 'De mysterieuze...
Het fenomeen speakeasy is vooral bekend van cocktailbars, maar inmiddels doen ook speakeasy-restaurants hun intrede in Nederland. 'De mysterieuze...
Een wow-effect op het toilet. Sommige ondernemers begrijpen maar al te goed dat het horecatoilet een cruciaal onderdeel is van de totale...
Wat gaat er dit voorjaar en zomer geschonken worden in de restaurants en op de terrassen? Misset Horeca sprak een aantal sommeliers en wijnimporteurs...
Cocktails uit blik, biertorens en weg met het taboe op ijs. Het zijn dé nieuwste trends op het gebied van terrasdranken voor de zomer van 2024. Drie...
Steeds meer restaurants combineren uit eten gaan met entertainment. Gasten hoeven niet meer een deurtje verder om te feesten of te genieten van...
In een tijd waarin buitenruimtes steeds belangrijker worden binnen de horeca, is het cruciaal om op de hoogte te blijven van de laatste...
Tijdens de jurybezoeken voor Winebar of the Year viel de vakjury een aantal wijnbar-trends op voor 2024. Zes in totaal.
We spotten de Urban Cultivator, een alles-in-een moestuin waarin 100% biologische microgroenten en kruiden verticaal worden gekweekt, in...
Ryan Chetiyawardana, ook bekend als Mr. Lyan, deelt zijn kijk op de bartrends voor 2024. De beste bartender van de wereld in 2015 is het brein achter...
Tijdens de eerste editie van de Horeca Vakbeurs in Evenementenhal Hardenberg wordt Oost-Nederland in de spotlights gezet. Regionale en nationale...