nieuws

Verrijdbare koffie-unit

Horeca

Nieuw van Douwe Egberts is de mobiele koffiecart; een eenvoudig verrijdbare unit waarop diverse koffieapparaten zijn te plaatsen. De leverancier biedt hiermee een praktische oplossing voor congres- en evenementencentra, hotels, beurzen en cateringbedrijven. De koffiecart maakt het mogelijk om lekkere, versgezette koffie op verschillende plekken en tijdstippen overal aan te bieden. Er zijn verschillende koffieapparaten […]

Nieuw van Douwe Egberts is de mobiele koffiecart; een eenvoudig verrijdbare unit waarop diverse koffieapparaten zijn te plaatsen. De leverancier biedt hiermee een praktische oplossing voor congres- en evenementencentra, hotels, beurzen en cateringbedrijven. De koffiecart maakt het mogelijk om lekkere, versgezette koffie op verschillende plekken en tijdstippen overal aan te bieden. Er zijn verschillende koffieapparaten op de koffiecart te plaatsen. Hierdoor zijn koffievariaties, zoals cappuccino, café choco of Wiener melange, ook op locatie te schenken.

De grote watertank van vijftig liter zorgt ervoor dat de mobiele koffiecart niet afhankelijk is van een vaste wateraansluiting. Een stopcontact is alles wat nodig is om de versgezette koffie te serveren. Door de soepel lopende wielen is de mobiele koffiecart eenvoudig verrijdbaar, ondanks de watertank, ook over grotere afstanden.Informatie: Douwe Egberts Nederland, Utrecht, tel. (030) 297 21 80 of www.de.nl.

Reageer op dit artikel