nieuws

Website voor tijdelijke huisvesting

Horeca

De website www.mobile-kitchens.com is een initiatief van Cuisine Mobile Momar. Op deze site staan oplossingen voor de huur van tijdelijke huisvesting, inclusief voorzieningen, die tijdens renovatie van keukens of restaurants nodig zijn. Er is een uitgebreid aanbod van gekoppelde units van 12 x 3 meter met een warme-, koude- of portioneerkeuken, een vaatspoelinstallatie, koel/vries cellen, […]

De website www.mobile-kitchens.com is een initiatief van Cuisine Mobile Momar. Op deze site staan oplossingen voor de huur van tijdelijke huisvesting, inclusief voorzieningen, die tijdens renovatie van keukens of restaurants nodig zijn. Er is een uitgebreid aanbod van gekoppelde units van 12 x 3 meter met een warme-, koude- of portioneerkeuken, een vaatspoelinstallatie, koel/vries cellen, sanitair, kantoorruimte, bedrijfsrestaurant en magazijnruimte.

Alle tekeningen zijn bovendien te downloaden. Ideaal voor plannenmakers. Vanwege het internationale karakter van tijdelijke huisvesting is de site zowel in een Duitse als Engelse versie beschikbaar.

Informatie: Cuisine Mobile Momar, Zoetermeer, tel. (079) 345 15 95 of www.mobile-kitchens.com.

Reageer op dit artikel