nieuws

Zibb.nl/horeca in nieuw jasje

Horeca

De website www.zibb.nl/horeca is vernieuwd. Compleet vernieuwd. De site heeft een metamorfose ondergaan en is zichtbaar in een nieuwe vormgeving. Zibb.nl/horeca is onderdeel van de groep Horeca, Catering & Entertainment van Reed Business Information bv., uitgever van Misset Horeca, Horeca Journal, FZ, Catering Magazine en Snackkoerier.

Grote verandering is de vormgeving. De site heeft een zakelijke, moderne, rustige en functionele uitstraling gekregen. Daarnaast is de navigatie van de site geconcentreerd in de linkerbalk. Voorheen bevonden de stuurmogelijkheden verspreid over de site. Navigeren in productdossier doen bezoekers aan de hand van de hoofdstukindeling, rechts in de blak.

Zibb.nl/horeca is met ruim 150.000 pageviews het grootste internetplatform voor horecaprofessionals. Naast het verzorgen van informatie online, verstuurt de redactie twee maal per week een Horecanieuwsbrief. Deze gratis b-to-b nieuwsbrief wordt verstuurd per e-mail en heeft een oplage van meer dan 11.000 exemplaren.

Reageer op dit artikel