nieuws

Aanpassing bouillon assortiment

Horeca

Dit voorjaar verandert het Knorr Bouillon assortiment. De bouillons zijn nu onderverdeeld in drie soorten. Allereerst de sterk verbeterde bouillons, geschikt als smaakmaker in soep, saus, pasta en risotto. Deze bouillon roept een ambachtelijk gevoel op bij het proeven, ruiken en zien. Nieuw is de bospaddestoelen variant. De nieuwe range basis bouillons vormen de basis […]

Dit voorjaar verandert het Knorr Bouillon assortiment. De bouillons zijn nu onderverdeeld in drie soorten. Allereerst de sterk verbeterde bouillons, geschikt als smaakmaker in soep, saus, pasta en risotto. Deze bouillon roept een ambachtelijk gevoel op bij het proeven, ruiken en zien. Nieuw is de bospaddestoelen variant. De nieuwe range basis bouillons vormen de basis voor soepen. Verkrijgbaar in rund, kip en groente. Met een volle smaak en 85 procent minder zout dan gewone bouillons en bovendien gluten- en lactosevrij.

Voor het maken van sauzen zijn er vloeibare Knorr Garde d’Or fonds, met drie nieuwe smaken: wild- (najaar), lams- en schaaldierenfond die voor extra ‘body’ zorgen. De poederfonds zullen verdwijnen.Verder hebben alle verpakkingen van Knorr Bouillon een frisse, nieuwe verpakking.br>
Informatie: UBF Foodsolutions Service Center, Rotterdam, tel. (010) 439 43 08 of www.ubffoodsolutions.nl.

Reageer op dit artikel