nieuws

Bedrijfsvoering online

Horeca

De HFS Groep ontwikkelde voor horecaondernemers een online programma voor administratie-, personeels-, management- en informatiebeheer. Het programma iziBoo is eenvoudig, effectief en tijd- en kostenbesparend. Het bevat modules als omzet, kasboek, kostenprijscalculatie, personeelsgegevens, arbeidscontracten en urenregistratie. De gebruiker voert de gegevens slechts eenmaal in en beschikt vervolgens over uitgebreide managementinformatie en duidelijke rapportages. De helpteksten […]

Bedrijfsvoering online

De HFS Groep ontwikkelde voor horecaondernemers een online programma voor administratie-, personeels-, management- en informatiebeheer. Het programma iziBoo is eenvoudig, effectief en tijd- en kostenbesparend. Het bevat modules als omzet, kasboek, kostenprijscalculatie, personeelsgegevens, arbeidscontracten en urenregistratie. De gebruiker voert de gegevens slechts eenmaal in en beschikt vervolgens over uitgebreide managementinformatie en duidelijke rapportages. De helpteksten maken het programma nog gebruiksvriendelijker. De standaard aanwezige journaalposten, voorkomen dubbele invoer en levert een besparing op accountantskosten op.

Omdat iziBoo een online programma is, is een internetverbinding voldoende. IziBoo is bovendien genomineerd voor de Horecava Innovation Award 2004.

Informatie: HFS Groep, Almere, tel. (036) 548 15 20 of www.iziBoo.nl.

Reageer op dit artikel