nieuws

Bierglazendrager

Horeca

Designmasters ontwikkelde voor het komende EK voetbal een aantal gadgets, waaronder de bierwaaier. Een ‘rekje’ waarmee meerdere bierglazen zijn te dragen. Er is een bierwaaier waarmee vier en zes glazen zijn te serveren. Als de glazen zijn uitgeserveerd, is de bierwaaier weer makkelijk in te vouwen. Uitgevouwen is de bierwaaier voor vier glazen 31 centimeter […]

Designmasters ontwikkelde voor het komende EK voetbal een aantal gadgets, waaronder de bierwaaier. Een ‘rekje’ waarmee meerdere bierglazen zijn te dragen. Er is een bierwaaier waarmee vier en zes glazen zijn te serveren. Als de glazen zijn uitgeserveerd, is de bierwaaier weer makkelijk in te vouwen. Uitgevouwen is de bierwaaier voor vier glazen 31 centimeter en ingevouwen 14 centimeter. De waaier voor zes glazen is uitgevouwen 31 centimeter en ingevouwen 17 centimeter.

De bierwaaier is gemaakt van onbreekbaar kunststof en is in elke kleur te leveren, met een kleur opdruk. Meer kleuren of gravure zijn op aanvraag verkrijgbaar. ‘De bierwaaier is functioneel en breed toepasbaar, ook bij evenementen en dance events’, aldus de producent.

Informatie: Designmasters, Nieuw-Vennep, tel. (0252) 62 11 82 of www.designmasers.nl.

Reageer op dit artikel