nieuws

Hellen Bogaart (NCC) ontvangt Haags Jantje

Horeca

Op woensdag 24 maart is op het Haags Paviljoen tijdens vakbeurs Evenement het Haags Jantje uitgereikt aan Hellen Bogaart, commercieel directeur van het Nederlands Congres Centrum. Zij ontving de prijs voor haar inzet om Den Haag als destinatie voor bijeenkomsten in het kader van het Nederlands voorzitterschap van de EU onder de aandacht te brengen van de ministeries.

Jaarlijks wordt tijdens beurs Evenement het Haags Jantje uitgereikt aan een bedrijf of persoon die een belangrijke bijdrage levert aan de samenwerking binnen de Haagse evenementen- en congresbranche en hiermee het imago van de stad versterkt.Het Haags Jantje, dat beschikbaar wordt gesteld door Den Haag Marketing en Events, is uitgereikt door Diederick van Eeden die dit kleinood in 2003 mocht ontvangen vanwege zijn verbindende rol binnen het gezamenlijke Haagse Paviljoen.

Reageer op dit artikel