nieuws

Lente kroket

Horeca

Ook dit jaar luidt Kwekkeboom het aspergeseizoen in met de aspergekroket. ‘De ambachtelijk bereide kroket bevat een romige ragout met uitgekiende kruidenmelange. Ook nu zijn weer de lekkerste asperges verwerkt in de kroket’, meldt de producent. Om de aspergekroket in het (eet) café en restaurant onder de aandacht te brengen verstrekt Kwekkeboom gratis tafelkaartjes. Dit […]

Ook dit jaar luidt Kwekkeboom het aspergeseizoen in met de aspergekroket. ‘De ambachtelijk bereide kroket bevat een romige ragout met uitgekiende kruidenmelange. Ook nu zijn weer de lekkerste asperges verwerkt in de kroket’, meldt de producent. Om de aspergekroket in het (eet) café en restaurant onder de aandacht te brengen verstrekt Kwekkeboom gratis tafelkaartjes.

Dit seizoensproduct is verkrijgbaar tot week 32.

Informatie: Cold Food, Oostzaan, tel. (075) 642 91 91 of www.kwekkeboom.nl.

Reageer op dit artikel