nieuws

Restaurantorganisatie in VS strikt Madeleine Albright

Horeca

Voormalig minister van Buitenlandse Zaken van de Verenigde Staten Madeleine Albright treedt op tijdens de jaarbijeenkomst van de National Restaurant Association in de VS. Albright zal op het driedaagse congres in Chicago spreken op zondag 23 mei.

‘Buitenlandse affaires en nationale veiligheid spelen een belangrijke rol in ons leven en in onze hedendaagse zakenwereld. Madeleine Albright kan hierover met haar ervaring als geen ander spreken’, zo stelt een trotse congresorganisator Richard Rivera.

Albright werkte acht jaar onder de regering van president Bill Clinton. Ze was de eerste vrouw die doordrong tot de post van minister van Buitenlandse Zaken in de VS.

De National Restaurant Association is met bijna 900.000 aangesloten restaurants de leidende restaurantorganisatie in de Verenigde Staten. Bij de aangesloten restaurants werken twaalf miljoen mensen.

Reageer op dit artikel