nieuws

Tweede schotel voor gebruikte theezakjes

Horeca

Burki Innovations is de bedenker van Duo Patella; een schotel met een kleinere schotel eraan vast. Op de tweede schotel is ruimte voor een theezakje, maar ook bijvoorbeeld voor een bonbon of een koekje en in de toekomst wellicht een asbak. Burki ergerde zich aan het feit dat in veel gevallen na het laten trekken […]

Burki Innovations is de bedenker van Duo Patella; een schotel met een kleinere schotel eraan vast. Op de tweede schotel is ruimte voor een theezakje, maar ook bijvoorbeeld voor een bonbon of een koekje en in de toekomst wellicht een asbak. Burki ergerde zich aan het feit dat in veel gevallen na het laten trekken van thee in een glas, men nergens het theezakje kan laten. Vandaar deze tweede schotel, dé oplossing voor gebruikte theezakjes.

De productie, verkoop en distrubutie verzorgt Wegter. Onder het merk Palmer zal Duo Patella begin mei verkrijgbaar zijn bij de (horeca) groothandels.

Informatie: Wegter Grootverbruik, Hengelo, tel. (074) 255 18 20 of www.wegter.nl.

Reageer op dit artikel