nieuws

Q-linaire en Dalco Food gaan nauw samenwerken

Horeca

Q-linaire, de foodservice-unit van Dumeco, en Dalco Food in Oss gaan met ingang van 1 juni 2004 nauw samenwerken op het gebied van productie, distributie, verkoop en marketing voor de Nederlandse foodservicemarkt. De nieuwe samenwerking past in de strategie van Dumeco en geeft haar klanten meer mogelijkheden tot samenwerken.

Q-linaire en Dalco Food gaan nauw samenwerken

Met deze samenwerking krijgen horecaondernemers via Q-linaire toegang tot een nog breder assortiment vriesverse vleesproducten, zo meldt het persbericht over de samenwerking. Dalco Food neemt de productie en logistiek voor haar rekening. Q-linaire richt zich op de marketing en salesactiviteiten. Horecaondernemers kunnen het uitgebreide assortiment vriesverse vleesproducten vanaf 1 juni bij Dalco Food bestellen.

Dalco Food produceert een uitgebreid assortiment vleesproducten, waarbij de mogelijkheid bestaat het vlees te coaten, voorgaren, vullen en bakken. Dalco Food is EEG en HACCP en IFS gecertificeerd. Met Q-linaire is Dumeco sinds enkele jaren actief op de Nederlandse foodservicemarkt. Dumeco, onderdeel van Bestmeat Company, is actief in de hele vleesketen: van fokkerij tot en met het voorverpakken van consumentenproducten.

Reageer op dit artikel