Volautomatische combi-steamer

Rational luidt met het eerste SelfCooking Center SCC een nieuw tijdperk van koken in. Met het SelfCooking Center is de dagelijkse keukenroutine in de professionele keuken geen probleem. Bakken, braden, grillen, stomen en stoven, enzovoort, alles in één apparaat. Deze volautomatische combi-steamer herkent zelfstandig de specifieke eisen van een product. De bereidingstijd, de temperatuur en


Rational luidt met het eerste SelfCooking Center SCC een nieuw tijdperk van koken in.
Met het SelfCooking Center is de dagelijkse keukenroutine in de professionele keuken geen probleem. Bakken, braden, grillen, stomen en stoven, enzovoort, alles in één apparaat. Deze volautomatische combi-steamer herkent zelfstandig de specifieke eisen van een product. De bereidingstijd, de temperatuur en het ideale ovenklimaat worden individueel berekend en voortdurend aangepast.
De SelfCooking Center is 15 procent sneller dan traditionele combi-steamers. Met de Finishing functie zijn binnen zeven minuten, een, tien of een paar duizend borden op maximaal kwaliteitsniveau bereid.
SelfCooking Center is leverbaar in verschillende maten, in elektrische of in gasuitvoering. De inpakhoogte is 160 centimeter.

Informatie: Rational Nederland, Almelo, tel. (0546) 54 60 00 of info@rational.nl.