nieuws

Zibb.nl/horeca start met EK-voetbalpool

Horeca

Horecaondernemers en leveranciers kunnen de komende weken kosteloos een gokje wagen met het voorspellen van uitslagen van het EK Voetbal in Portugal. Zibb.nl/horeca heeft hiervoor een voetbalpool in het leven geroepen, waarmee deelnemers fraaie prijzen kunnen winnen.

Zibb.nl/horeca start met EK-voetbalpool

Inmiddels is de inschrijftermijn geopend en kunnen geïnteresseerden uitslagen van het voetbalkampioenschap voorspellen. Dit kan via www.zibb.nl/horeca. De inleg is gratis en de beste ‘horecabondcoaches’ krijgen een prijs. Zo krijgt de winnaar een halfjaarabonnement op hét voetbal weekblad van ons land: Voetbal International. Ook de nummers twee en drie in de eindstand alsmede de groepswinnaars worden in de watten gelegd.

Vul daarom nu het deelnameformulier in. Tot 11 juni kunt u uw voorspellingen invoeren. Deelnemers worden over hun vorderingen op de hoogte gehouden via de Horecanieuwsbrief van Zibb.nl/horeca. Daarnaast is het mogelijk om dagelijks op de site de actuele stand te raadplegen. Het EK-voetbal in Portugal begint zaterdag 12 juni en eindigt zondag 4 juli. Oranje is een van de deelnemers.

Reageer op dit artikel