nieuws

Website met tophotels voor honden gelanceerd

Horeca

Hondenbezitters hoeven niet langer stad en land af te zoeken voor hotels waar hun viervoeter welkom is. Met de lancering van www.dogfriendlydirectory.com kunnen ze snel een geschikt hotel zoeken. De Amerikaanse website werd onlangs gelanceerd en bevat hotels, resorts en bungalows waar honden meer dan welkom zijn.

Website met tophotels voor honden gelanceerd

De overnachtingaccommodaties op de website zijn geselecteerd door hotelgasten en bevatten ‘absolute toplocaties voor honden’, aldus de website. ‘Het gaat hierbij niet alleen of het toegestaan is om een hond mee te nemen, het is belangrijker dat honden echt welkom zijn in een hotel’, meldt een van de initiatiefnemers van de website. De website vermeldt vooralsnog geen Nederlandse hotels.

Reageer op dit artikel