nieuws

Oplocatie.nl biedt horecabedrijven nieuwe mogelijkheden

Horeca

Aan de versnippering van diverse websites met eet- en slaapgelegenheden komt een einde. Dat stellen initiatiefnemers van de nieuwe website www.oplocatie.nl. Sinds vorige week is de site van Reed Business Information in de lucht. ‘Oplocatie.nl is dé database waar (zakelijk) Nederland alle eet-, slaap-, vergader- en feestlocaties, toeleveranciers en evenementenbureaus vindt.

Oplocatie.nl biedt horecabedrijven nieuwe mogelijkheden

Oplocate.nl is een database met ruim 35.000 adressen van hotels, restaurants, cafés en vergadercentra. Ook organisatiebureaus, toeleveranciers en casino’s maken deel uit van het riante bestand. Sinds vorige week is de website ‘live’. De website brengt vraag en aanbod samen.

‘Wij zijn de totaalsite met het meest complete aanbod. Met meer adressen dan ieder andere site, verrijkt met informatie waar de gebruiker op kan selecteren. Dus bij ons is kan de bezoeker wel eenvoudig de vergaderlocatie voor meer dan 1.500 personen vinden. De bezoeker krijgt geen eindeloze lijst met bedrijfsnamen zonder dat daarbij de echt relevante informatie staat.’, aldus e-publisher Lydia Tacx.

Hotels, restaurants en cafés kunnen kosteloos een plaats krijgen op de site. Voor extra vermelding wordt een vergoeding berekend. Horecabedrijven die nog niet op Oplocatie.nl vermeld staan, kunnen zich via www.oplocatie.nl aanmelden.

Reageer op dit artikel