Oftewel, Van Waarde maakte het beste lamsvleesgerecht met bijpassend garnituur. Trompert: ‘Hij heeft gewonnen op smaak. Van de veertien inzenders was de helft behoorlijk aan elkaar gewaagd. Lanny onderscheidde zich naast smaak ook op de verschillende bereidingstechnieken en de mooie gaarheid van het vlees.’
Tijdens de Nationale Convenience Kookwedstrijden van dinsdag was het improviseren geblazen voor de deelnemers. De enige zekerheid was dat ze met Welsh lamsvlees aan de slag moesten. Verder waren alle ingrediënten onbekend. Na een ‘mistery basket’ in de winkel werkten de deelnemers gedisciplineerd, waarbij Lanny van Waarde zich de beste toonde.
Tweede werk Bas Pieterse van De Jonge Dikkert in Amstelveen. Derde zijn collega Paul Vrakking, eveneens van De Jonge Dikkert.
Oftewel, Van Waarde maakte het beste lamsvleesgerecht met bijpassend garnituur. Trompert: ‘Hij heeft gewonnen op smaak. Van de veertien inzenders was de helft behoorlijk aan elkaar gewaagd. Lanny onderscheidde zich naast smaak ook op de verschillende bereidingstechnieken en de mooie gaarheid van het vlees.’
Tijdens de Nationale Convenience Kookwedstrijden van dinsdag was het improviseren geblazen voor de deelnemers. De enige zekerheid was dat ze met Welsh lamsvlees aan de slag moesten. Verder waren alle ingrediënten onbekend. Na een ‘mistery basket’ in de winkel werkten de deelnemers gedisciplineerd, waarbij Lanny van Waarde zich de beste toonde.
Tweede werk Bas Pieterse van De Jonge Dikkert in Amstelveen. Derde zijn collega Paul Vrakking, eveneens van De Jonge Dikkert.