Dispenser voor hulsloos poetspapier

Het Reflex System van Lotus Professional is een professionele poetsrol in een handige dispenser. Het papier komt vel voor vel uit de dispenser, zodat altijd de juiste hoeveelheid papier voorhanden is. 'Een rol poetspapier gaat hierdoor lang mee, de dispenser hoeft minder vaak te worden bijgevuld en bespaart tot 30 procent op het verbruik', aldus

Het Reflex System van Lotus Professional is een professionele poetsrol in een handige dispenser. Het papier komt vel voor vel uit de dispenser, zodat altijd de juiste hoeveelheid papier voorhanden is. ‘Een rol poetspapier gaat hierdoor lang mee, de dispenser hoeft minder vaak te worden bijgevuld en bespaart tot 30 procent op het verbruik’, aldus de producent. Naast HydraSoft+ tissuekwaliteit is ook Reflex Comet, een topkwaliteit poetspapier, beschikbaar.

‘Dit poetspapier is voelbaar dikker en zachter. Het neemt twee maal zoveel vocht op en bespaart 60 procent op het papierverbruik’. Het poetspapier is foodcontactsafe. Omdat het uiteinde van het eerste vel naar buiten steekt, is de rol in een handomdraai te plaatsen.
Informatie: Lotus Professional, Katwijk, tel. 00800-LOTUSPRO (56887776) of www.lotusprofessional.nl.