Oud-medewerkers Holtweijde gezocht

Al 350 oud-medewerkers zijn aangeschreven, maar van een aantal mensen is het actuele adres niet bekend. Jan en Mieke Leurink nodigen ook hen uit voor een reünie op zondagmiddag 28 november in hun bedrijf hotellerie De Holtweijde in het Overijsselse Lattrop.

Het echtpaar Leurink ontvangt de oud-medewerkers op de reüniemiddag met koffie en Twentse krentenwegge. Na een welkomstwoord van Jan volgt een rondleiding door het hotel. Aansluitend is er een ’groots preuvenemint’ à la De Holtweijde. De middag staat volgens Jan en Mieke in het teken van gezelligheid, samenzijn, herinneringen ophalen en lekker eten en drinken.

Hotellerie De Holtweijde is in 1972 als klein restaurant begonnen. In 30 jaar tijd is het bedrijf uitgegroeid tot luxe verwenhotel met 82 suites en multifunctionele vergaderzalen. Oud-medewerkers die geen schriftelijke uitnodiging voor de reünie hebben ontvangen en willen komen, worden verzocht te bellen naar of te mailen met Gerard Kooiker, tel. (0541) 22 92 34, mailadres: manager@holtweijde.nl.