Horeca-apparatuur Salvis

Onder de nieuw naam Salvis staat het Zwitserse merk Franke op de beurs met haar horeca-apparatuur. Naast een nieuwe naam is er ook een nieuwe importeur: Verhagen Horeca Techniek B.V. Tijdens de beurs introduceert de exposant een nieuwe productlijn. 'De Evolino combi-steamer is een wereldprimeur. De volledig vernieuwde lijn combi-steamers is de kleinste (6 x

Onder de nieuw naam Salvis staat het Zwitserse merk Franke op de beurs met haar horeca-apparatuur. Naast een nieuwe naam is er ook een nieuwe importeur: Verhagen Horeca Techniek B.V. Tijdens de beurs introduceert de exposant een nieuwe productlijn. ‘De Evolino combi-steamer is een wereldprimeur. De volledig vernieuwde lijn combi-steamers is de kleinste (6 x 2/3 GN) volwaardige combi-steamer ter wereld. En met Easy Evo combi-steamer op gas, die onlangs het Gastec keurmerk ontving, kan de belastingaftrek oplopen tot 55 procent’.

De exposant is in het exclusieve bezit van zowel het Gastec QA Low Nox label als het Gastec AQ High Efficiency label voor gasgestookte combi-ovens. Kopers van deze combi-ovens kunnen daarom gebruik maken van de EIA regeling en de VAMIL subsidie. Ook de Salamanderlijn heeft een metamorfose ondergaan.

SALVIS NEDERLAND / 02.202 (Horecava 2005)
Bennebroek
(023) 584 99 00
baslouwers@salvis.nl
www.salvis.nl