Kaasplankje

Buitenhuis Snacks, producent van diepvriessnacks en gespecialiseerd in minisnacks en broodproducten, introduceert een nieuwe assorti-doos met mini's onder de naam 'het kaasplankje'. Met dit product bevestigt de producent onze reputatie van 'kaaskoppen'. Om een mix van minihapjes samen te stellen zijn een aantal populaire kaassoorten uitgekozen. Het kaasplankje bestaat uit mini Gouds hapje, mini Cheddar

Buitenhuis Snacks, producent van diepvriessnacks en gespecialiseerd in minisnacks en broodproducten, introduceert een nieuwe assorti-doos met mini’s onder de naam ‘het kaasplankje’. Met dit product bevestigt de producent onze reputatie van ‘kaaskoppen’. Om een mix van minihapjes samen te stellen zijn een aantal populaire kaassoorten uitgekozen.

Het kaasplankje bestaat uit mini Gouds hapje, mini Cheddar hapje, mini Emmentaler en mini Camembert. Dit assortiment van vier populaire kaassoorten in minivorm is naast het gebruikt als borrelgarnituur ook geschikt als vervanging of variatie op het traditionele kaasplankje. Alle hapjes hebben dezelfde baktijd, zodat de complete inhoud van een doos tegelijk is te frituren. De hapjes zijn ook geschikt voor bereiding in de oven.

BUITENHUIS SNACKS B.V. / 07.326 (Horecava 2005)
Wijk bij Duurstede
(0343) 59 66 66
verkoop@buitenhuis.nl
www.buitenhuis.nl