Zibb.nl/horeca start met EK-voetbalpool

Zibb.nl/horeca start met EK-voetbalpool

Horecaondernemers en leveranciers kunnen de komende weken kosteloos een gokje wagen met het voorspellen van uitslagen van het EK Voetbal in Portugal. Zibb.nl/horeca heeft hiervoor een voetbalpool in het leven geroepen, waarmee deelnemers fraaie prijzen kunnen winnen.

Inmiddels is de inschrijftermijn geopend en kunnen geïnteresseerden uitslagen van het voetbalkampioenschap voorspellen. Dit kan via www.zibb.nl/horeca. De inleg is gratis en de beste ‘horecabondcoaches’ krijgen een prijs. Zo krijgt de winnaar een halfjaarabonnement op hét voetbal weekblad van ons land: Voetbal International. Ook de nummers twee en drie in de eindstand alsmede de groepswinnaars worden in de watten gelegd.

Vul daarom nu het deelnameformulier in. Tot 11 juni kunt u uw voorspellingen invoeren. Deelnemers worden over hun vorderingen op de hoogte gehouden via de Horecanieuwsbrief van Zibb.nl/horeca. Daarnaast is het mogelijk om dagelijks op de site de actuele stand te raadplegen. Het EK-voetbal in Portugal begint zaterdag 12 juni en eindigt zondag 4 juli. Oranje is een van de deelnemers.