nieuws

aRTi Producties BV introduceert ‘losse verhuur’ zitzakken

Horeca

Evenementenbureau aRTi Producties uit Rotterdam gaat de ‘classic-aRTi-zitzak’ los verhuren. Vanaf 1 februari 2005 biedt het evenementenbureau de mogelijkheid om de zitzak ook afzonderlijk van een door aRTi georganiseerd evenement in huis te halen.

Zitzakken, gewoonlijk als onderdeel van loungeruimtes, zijn volgens aRTi nog steeds populair op (bedrijfs)evenementen. “Bezoekers van festiviteiten waarderen de comfortabele en ontspannen zitzakomgeving vanwege de relaxte atmosfeer.”, aldus aRTi.

”Als onderdeel van een door ons georganiseerd evenement bieden wij al enkele jaren, op iedere gewenste locatie, een sfeervolle zitzakkenlounge”, zegt aRTi-directeur Robbert Trimbos. “Deze zitzaklounges zijn populair. Dat blijkt uit de vraag naar ‘losse verhuur’ van onze comfortabele ‘relaxzetels’. We wilden er eerst niet aan, omdat we nu eenmaal graag zelf ‘de tent inrichten’, maar we zijn overstag: locatie-eigenaren, branchegenoten en zelfs particulieren kunnen nu op hun eigen manier in een zelfgekozen omgeving een chique luierplek creëren met onze comfortabele zitzakken”, verduidelijkt Trimbos.

Reageer op dit artikel