nieuws

autorai trok meer bezoekers dan in 2004

Horeca

De AutoRAi heeft dit jaar ruim 460.000 bezoekers naar het beurscomplex in Amsterdam getrokken. Dat heeft de organisatie van het evenement zondag bekendgemaakt na afloop van de elfde en laatste dag van de tweejaarlijkse expositie.

De editie van 2005 is daarmee iets beter bezocht dan die van de vorige keer. In 2003 kwamen 447.000 liefhebbers op de autotentoonstelling af.

De RAI stond dit jaar in het teken van records en uitersten. Niet eerder gaven zestig automerken acte de présence tijdens het tweejaarlijkse feestje van autominnend Nederland. Naast een groot aantal nieuwe automodellen stonden er ook bijzondere auto’s uit het verleden en prototypes van toekomstige automobielen in de hallen van de RAI. Tijdens het evenement werd de limousine van wijlen Pim Fortuyn verkocht. De nieuwe eigenaar betaalde een niet genoemd bedrag voor de verlengde donkerblauwe Daimler V8, die was getaxeerd op 49.000 euro.

Reageer op dit artikel