nieuws

bollywood festival vrijwel zeker naar amsterdam

Horeca

De uitreiking van de prestigieuze Indian International Film Academy filmprijzen, de Oscars van de Indiase filmindustrie, vindt in juni waarschijnlijk plaats in Amsterdam. ,,Het is voor 95 procent zeker dat het evenement naar Amsterdam komt”, aldus City Marketing Manager C. van Renesse van het promotieplatform Amsterdam Partners dinsdag.

Het driedaagse Bollywood Festival op 9, 10 en 11 juni kan volgens hem een enorme impuls voor de stad betekenen. Tijdens het evenement komen duizenden acteurs en regisseurs uit India naar Amsterdam, die vermoedelijk miljoenen euro’s zullen uitgeven in de stad. De wereldwijde tv-uitzendingen van de uitreiking van de Indiase filmprijzen trekken naar verwachting vierhonderd miljoen kijkers.

Reageer op dit artikel