nieuws

Dutch Hotel Award in teken van innovatie

Horeca

De Dutch Hotel Award (DHA) staat dit jaar in het teken van innovatie. Zonder vernieuwing van diensten, faciliteiten en management is economisch overleven onmogelijk. Dat stelt de organisatie van de vakprijs voor het beste managementteam in de Nederlandse hotellerie in een oproep deel te nemen aan de wedstrijd.

Wat hebben hoteliers gedaan om te innoveren? Zijn er nieuwe doelgroepen aangeboord? Is er een superbed ontwikkeld? Wellicht een sterkere focus op internet? Vragen waarop de jury antwoorden zoekt tijdens de tweede editie van de DHA. Hotels die in aanmerking willen komen voor de DHA kunnen zich opgeven via www.dutchhotelaward.nl. Inschrijving is mogelijk tot uiterlijk 4 april. De prijs wordt uitgereikt op donderdag 9 juni in de winnende locatie.

De DHA heeft als doel de creativiteit en het professionalisme in de sector te vergroten. Vorig jaar won het Delta Hotel in Vlaardingen van general manager Floris-Jan Zwaag. De DHA is een initiatief van adviesbureau Trust Hospitality in samenwerking met Misset Horeca, ING Bank, SBS Architectuur en de Hotelschool Den Haag.

Reageer op dit artikel