Dutch Hotel Award in teken van innovatie

De Dutch Hotel Award (DHA) staat dit jaar in het teken van innovatie. Zonder vernieuwing van diensten, faciliteiten en management is economisch overleven onmogelijk. Dat stelt de organisatie van de vakprijs voor het beste managementteam in de Nederlandse hotellerie in een oproep deel te nemen aan de wedstrijd.

Wat hebben hoteliers gedaan om te innoveren? Zijn er nieuwe doelgroepen aangeboord? Is er een superbed ontwikkeld? Wellicht een sterkere focus op internet? Vragen waarop de jury antwoorden zoekt tijdens de tweede editie van de DHA. Hotels die in aanmerking willen komen voor de DHA kunnen zich opgeven via www.dutchhotelaward.nl. Inschrijving is mogelijk tot uiterlijk 4 april. De prijs wordt uitgereikt op donderdag 9 juni in de winnende locatie.

De DHA heeft als doel de creativiteit en het professionalisme in de sector te vergroten. Vorig jaar won het Delta Hotel in Vlaardingen van general manager Floris-Jan Zwaag. De DHA is een initiatief van adviesbureau Trust Hospitality in samenwerking met Misset Horeca, ING Bank, SBS Architectuur en de Hotelschool Den Haag.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.