nieuws

Kogels vliegen rond Tilburgse nachtclub

Horeca

Zeker drie personen zijn zondagochtend omstreeks 4.30 uur gewond geraakt bij een schietpartij buiten een nachtclub in het centrum van Tilburg. De politie gaat ervan uit dat de schutter betrokken was bij een opstootje tussen wachtenden in de rij voor de club. De verdachte zou bij de vechtpartij gewond zijn geraakt, hij trok een pistool en loste meerdere schoten.

Het schietincident veroorzaakte grote paniek onder de wachtenden die volgens de politie alle kanten uit vluchtten. Een 29-jarige Bosschenaar liep een schampschot op aan zijn duim, een andere kogel ketste af op de riem van een 42-jarige Tilburger en een derde schot schampte een 53-jarige taxichauffeur.

De politie heeft in de omgeving en in een nabijgelegen parkeergarage vergeefs naar de schutter gezocht.

Reageer op dit artikel