nieuws

salvador dali adventure

Horeca

Een bezoek aan de tentoonstelling ‘Alles Dalí’ in het Rotterdamse Museum Boijmans van Beuningen kan vanaf maart worden gecombineerd met een Dali-adventure. Speciaal voor groepen van 20 tot maximaal 400 personen organiseert Spido een Dalí-adventure; een Dalicruise, inclusief speciaal Dalí-buffet of Dalí-diner.

Het Dalí-adventure begint in Museum Boijmans van Beuningen waar, naar wens van de groep, genoten kan worden van een ontvangst met koffie en gebak en een inleiding met veel Dalí-weetjes. Vervolgens is er ruimschoots de tijd om van de expositie te genieten. Na het museumbezoek volgt de Dalí-cruise van minimaal twee uur waarvoor een speciaal programma word samengesteld. Een ontvangst met Dalí-cocktail is mogelijk, net als een Dalíbuffet of Dalídiner met verrassende Spaanse gerechtjes en warmbloedige muziek. De prijs voor deelname is afhankelijk van de grootte en wensen van de groep. De tentoonstelling ‘Alles Dalí’ is te bezoeken van 5 maart tot en met 12 juni 2005.

Reageer op dit artikel