nieuws

Vibrator verkrijgbaar uit muur van café

Horeca

Tilburgers kunnen vanaf vrijdag een vibrator uit de muur halen. Dan krijgt de Brabantse stad als eerste in Nederland een zogenoemde erotiekautomaat. Vrijdag werd het apparaat dat aan de gevel van café ’t Laar in Tilburg hangt, officieel geopend.

In de automaat zitten naast vibrators ook andere seksspeeltjes, lingerie en glijmiddel. De welstandscommissie van de gemeente Tilburg stak eerder een stokje voor de automaat. De commissie vond dat de automaat niet paste in de omgeving. Nu de exploitant enige aanpassingen heeft gedaan aan het apparaat mag het alsnog in gebruik genomen worden, meldt de gemeente.

Om te voorkomen dat kinderen vibrators en andere seksspeeltjes kopen kan bij de automaat alleen met ‘plastic geld’ betaald worden.

Caféhoudster Edith Janse is enthousiast over automaat. Janse in het AD: ‘Ik vind het wel een aardig initiatief. Het is eens iets nieuws.’

Reageer op dit artikel