nieuws

Voorzitter club hotelschoolstudenten weg

Horeca

Sander Allegro stopt als voorzitter van VOL, de vereniging van afgestudeerden van erkende hoge hotelscholen. Allegro geeft de voorzittershamer over aan Wim Dupont. Allegro is zes jaar voorzitter van VOL.

De wisseling van voorzitter vindt plaats tijdens de Algemene Ledenvergaring op 5 maart, tijdens het VOL Jaarcongres ‘Vol kracht vooruit’ op de NHTV Hoge Hotelschool in Breda. Tijdens het tweedaagse congres op vrijdag 4 en zaterdag 5 maart zijn er naast de ledenvergadering talrijke lezingen en workshops. Zo staat de vraag of innovatie rendement oplevert centraal.

Volgens de organisatie gaat het hierbij om een inspirerend, informatief en gezellig evenement. Enkele sprekers zijn general manager Piet Boogaart, algemeen directeur Fokke de Jong van Suitsupply en dagvoorzitter Sander Allegro. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via www.volnet.nl.

Reageer op dit artikel