nieuws

Amerikaans ‘hotelwonder’ komt naar Nederland

Horeca

Creatieve productinnovatie en innovatief ondernemen. Dat zijn de essentiële succesfactoren in de gastvrijheidindustrie. Dat zegt de Amerikaanse hotelondernemer en kenner Chip Conley. Woensdag 20 april ligt hij zijn visie toe in ons land.

Conley wordt door velen aangeduid als ‘Hospitality Wonderboy’. Hij is één van Amerika’s meest succesvolle ondernemers in de gastvrijheidindustrie en auteur van meerdere businessbestsellers. Op 20 april is hij te gast tijdens een seminar in het museum Naturalis in Leiden.

Conley gaat tijdens het symposium in op het hoe en waarom achter het succes van zijn ‘Joie de Vivre’- hotelonderneming. Hij legt uit hoe hotelondernemers zich met creatieve productinnovatie en gastvrijheidsbeleving kunnen onderscheiden in de hotelbranche.

Het symposium ‘Success Through Innovation’ wordt georganiseerd door HSMAI. Het begint om 09.30 uur en eindigt om 13.30 uur. De entreekosten variëren 75 tot 125 euro.

Reageer op dit artikel