nieuws

Aromatische langkorrel rijst

Horeca

Heinz Foodservice bracht onlangs Honig Professional basmati rijst op de horecamarkt. Deze zeer aromatische en droogkokende langkorrel rijst wordt verbouwd aan de voet van de Himalaya. Basmati rijst is verkrijgbaar per vier zakken van drie kilo. Deze luxe rijstsoort is een aanvulling op het brede assortiment van zeven rijstsoorten in diverse verpakkingsvormen. Honig Professional rijstsoorten […]

Heinz Foodservice bracht onlangs Honig Professional basmati rijst op de horecamarkt. Deze zeer aromatische en droogkokende langkorrel rijst wordt verbouwd aan de voet van de Himalaya. Basmati rijst is verkrijgbaar per vier zakken van drie kilo.

Deze luxe rijstsoort is een aanvulling op het brede assortiment van zeven rijstsoorten in diverse verpakkingsvormen. Honig Professional rijstsoorten zijn bovendien geschikt voor iedere maaltijd.
Informatie: Heinz Foodservice, Zeist, tel. (0800) 366 362 75.

Reageer op dit artikel