nieuws

Bagels & Beans maakt indruk in België

Horeca

Franchiser Bagels & Beans is tijdens de vakbeurs Partnership & Franchising in Brussel uitgeroepen tot beste standhouder. De jury prees de stand van de broodjesformule vanwege de creatieve inrichting en commerciële dynamiek.

‘Met het winnen van deze prijs krijgen onze eerste franchisestappen in België extra glans’, aldus directeur Ronald Bakker in een persschrijven van Bagels & Beans. ‘Wij weten heel goed dat Bagels & Beans een groeiconcept is. Deze prijs onderstreept dat nog eens.’

Bagels & Beans opende in 1995 haar eerste winkel in ons land. Op dit moment heeft de keten veertien vestigingen. Eind dit jaar moeten dat er 25 zijn. Vooral door de bewustwording van gezonde voeding bij consumenten hoopt de formule de groeiplannen te realiseren.

Zaken van Bagels & Beans draaien gemiddeld een jaaromzet van 400.000 euro. De helft wordt behaald op de verkoop van de bagels, een kwart met koffie en de rest met sappen en muffins. Bagels & Beans ontvangt daarvoor als vergoeding 6 procent van de netto-omzet.

Meer weten over formules? Bekijk nu ons dossier met toonaangevende formules in de horeca- en cateringbranche.

Reageer op dit artikel