nieuws

Bake-off broodjes voor kleine afnemers

Horeca

De Délifrance diepvries bake-off broodjes in kleine verpakkingen zijn vooral geschikt voor kleine afnemers. De broodjes zijn per zeven zakjes verpakt in omdozen. De diepvries bake-off broodjes zijn verkrijgbaar in vier varianten: 10 petits pains blancs (40 gram), 10 petits pains paysan (40 gram), 10 petits pains multicéréales (40 gram) en 6 petits pains blancs […]

De Délifrance diepvries bake-off broodjes in kleine verpakkingen zijn vooral geschikt voor kleine afnemers. De broodjes zijn per zeven zakjes verpakt in omdozen. De diepvries bake-off broodjes zijn verkrijgbaar in vier varianten: 10 petits pains blancs (40 gram), 10 petits pains paysan (40 gram), 10 petits pains multicéréales (40 gram) en 6 petits pains blancs (55 gram).

De broodjes zijn makkelijk in gebruik en binnen 8 tot10 minuten op 200 graden Celsius af te bakken. Ze zijn net als alle andere Délifrance producten bereid volgens traditioneel Franse receptuur met uitsluitend natuurlijke ingrediënten.
Informatie: Délifrance Nederland, Ridderkerk, tel. (0180) 48 51 11.

Reageer op dit artikel