nieuws

Baliemodel chip oplaadunit

Horeca

Onlangs bracht CCV Holland de Indoor Tiny ULD desktop op de markt. Dit is een nieuw type oplaadunit voor de chipknip binnenshuis. ‘De oplaadunit is een betaalbaar, compact en eenvoudig te plaatsen baliemodel’, aldus de leverancier. Omdat steeds meer organisaties zijn overgaan op de chipknip voor betalingen in het bedrijfsrestaurant, maar ook bij frisdrank-, snoep- […]

Onlangs bracht CCV Holland de Indoor Tiny ULD desktop op de markt. Dit is een nieuw type oplaadunit voor de chipknip binnenshuis. ‘De oplaadunit is een betaalbaar, compact en eenvoudig te plaatsen baliemodel’, aldus de leverancier. Omdat steeds meer organisaties zijn overgaan op de chipknip voor betalingen in het bedrijfsrestaurant, maar ook bij frisdrank-, snoep- of andere vending- en parkeerautomaten, zorgde een ontoereikend saldo bij het afrekenen vaak voor problemen.

Met dit baliemodel oplaadunit is dat probleem opgelost; de chipknip is direct op te laden. De unit is kleiner dan de huidige oplaadpunten en eenvoudig te plaatsen. Er is alleen een stopcontact nodig, want de unit communiceert via het gsm-netwerk.
Informatie: Text 100, tel. (020) 530 43 49 of liesbeth.kramer@text100.nl.

Reageer op dit artikel