nieuws

Bilderbergprijs voor Limburgse hotels

Horeca

Hotel De Bovenste Molen in Venlo en Château Holtmühle in Tegelen zijn uitgekozen tot beste hotels van Bilderberg. Dat heeft het hotelbedrijf bekendgemaakt. De winnende hotels worden sinds begin 2004 gerund door één bedrijf.

Bilderbergprijs voor Limburgse hotels

Bilderberg Hotels & Restaurants bekroond de Limburgse hotels vanwege goede gasttevredenheid, kamerbezetting en financiële resultaten. General manager Robert Teulings van het winnende hotelbedrijf ziet de titel als beloning voor een jaar hard werken. Teulings: Alle 170 medewerkers van onze hotels hebben met toewijding bijgedragen aan dit succes. Door de clustering van beide bedrijven is de hotelcapaciteit in Venlo in feite verdubbeld. We hebben daarmee een prominente plaats gekregen in Noord- en Midden-Limburg.’

Bilderberg maakt in toenemende mate gebruik van de ‘clustertechniek’ door hotels intensiever te laten samenwerken. Zo zijn Hotel De Bilderberg in Oosterbeek, Hotel De Buunderkamp in Wolfheze en Hotel Wolfheze samengevoegd tot Zuid-Veluwse Hotels. Ook Bilderberg De Kersentuin en Hotel Jan Luyken in Amsterdam werken nauw samen.

Directeur Koos Peskens over de nieuwe samenwerking van de hotels. ‘We hadden niet verwacht dat onze strategie om hotels samen te voegen al op zo’n korte termijn dergelijke resultaten zou opleveren. We zijn dan ook zeer verheugd dat een clusterhotel de felbegeerde Bilderbergprijs heeft gewonnen.’

De verkiezing Bilderberg Hotel van het Jaar werd voor de tiende maal gehouden. In het verleden wonnen onder meer Bilderberg Kerckebosch in Zeist, Europa Hotel in Scheveningen en Grand Hotel Wientjes in Zwolle.

Reageer op dit artikel