nieuws

Bouillon in handzame emmer

Horeca

Honig Professional bouillon in vijf kilo verpakking is een nieuwe introductie van Heinz Foodservice. De bouillon is verpakt in een handzame emmer. Verkrijgbaar in kippen-, rundvlees- en groentebouillon. Naast de nieuwe vijf kilo verpakking blijven de een kilo verpakking en de grootverpakking voor rundvlees beschikbaar. ‘Zo biedt Honig Professional voor iedere horecaondernemer het juiste product’, […]

Honig Professional bouillon in vijf kilo verpakking is een nieuwe introductie van Heinz Foodservice. De bouillon is verpakt in een handzame emmer. Verkrijgbaar in kippen-, rundvlees- en groentebouillon. Naast de nieuwe vijf kilo verpakking blijven de een kilo verpakking en de grootverpakking voor rundvlees beschikbaar.

‘Zo biedt Honig Professional voor iedere horecaondernemer het juiste product’, aldus de producent.
Informatie: Heinz Foodservice, Zeist, tel. (0800) 366 362 75.

Reageer op dit artikel