nieuws

Conferentiehotels slaan handen ineen

Horeca

Zes conferentiehotels, waaronder De Sparrenhorst in Nunspeet en Dolce Kasteel Vaalsbroek, gaan nauw samenwerken bij het bewerken van de zakelijke markt. Het gaat om bijeenkomsten op topniveau, waarbij de hotels ‘iets extra’s willen brengen ten opzichte van de bestaande markt’. Dat extra heeft vooral betrekking op ‘culinaire verrassingen, unieke ligging en bijzondere ontspanningsfaciliteiten’.

Veel meer laten de hotels – naast De Sparrenhorst en Vaalsbroek, opleidings- en congrescentrum Meerwold in Groningen, Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort, Landgoed Avegoor in Ellecom en conferentie- en opleidingscentrum De Ruwenberg in St. Michielsgestel – vooralsnog niet los over het initiatief. Duidelijk is wel dat de zes met een nieuw merk op de markt komen. Dat merk wordt op 23 maart gepresenteerd tijdens de beurs Evenement in de Jaarbeurs in Utrecht.

Reageer op dit artikel