nieuws

Dj Tiësto wint Bart Award

Horeca

Dj Tiësto heeft de Bart Award gewonnen, een prijs van jongerenomroep BNN voor mensen die het onmogelijke mogelijk maken. Dat bleek woensdagavond tijdens een tv-uitzending op Nederland 2. De prijs is vernoemd naar de overleden BNN-oprichter Bart de Graaff.

In de uitzending werden eveneens tv-prijzen uitgereikt aan diverse programma’s. In de categorie ‘serie binnenland’ ging Goede Tijden, Slechte Tijden er met een zogenoemde BNN Hoofdprijs vandoor. TMF won in de categorie ‘muziek’ en Robert Jensen met zijn tv-show in het genre ‘info(tainment)’. Het Net5-programma Expeditie Robinson trok voor de tweede keer in successie aan het langste eind in de categorie ‘amusement’, terwijl de serie Friends opnieuw tot beste buitenlandse serie werd verkozen.

Het VPRO-programma ‘3 voor 12’ kreeg uit handen van rapper Lange Frans de Rookie Award voor het meest innovatieve programma met een jong karakter. De Gouden Kliko, voor het slechtste programma met een jong karakter, ging met grote meerderheid naar documentaire over de Tokkies. Jongeren lieten BNN massaal weten dat ze genoeg hebben van dit gezin.

Reageer op dit artikel