nieuws

ducktrail ontwikkelt mobiele eendheid

Horeca

Ducktrail, organisator van bedrijfsevenementen heeft de Mobiele Eendheid ontwikkeld. Dutcktrail verzorgt met behulp van 34 ‘Lelijke Eenden’ én een limousine eend toerritten door heel Nederland.

De Mobiele Eendheid maakt het mogelijk de ritten geheel op maat te maken voor de opdrachtgever en niet meer alleen op vaste locaties. Zo kan een hoofdkantoor van een bedrijf, een leverancier op bijvoorbeeld het circuit in Zandvoort in de route worden opgenomen.Karin Horstman, pr en communicatiemanager vertelt: “Bedrijven verzoeken ons regelmatig een route op maat te ontwikkelen. Die aanvragen kunnen we nu honoreren. We rijden nu van Zeeland tot Schiermonnikoog. Hoewel, deze laatste bestemming schijnt autovrij te zijn…”Meer informatie over de Mobiele Eendheid en andere producten van Ducktrail is te vinden op Ducktrail.nl

Reageer op dit artikel