nieuws

Feestend Best Western-hotel adopteert olifant

Horeca

Voor de tweede achtereen volgende maal is het Star Hotel in Hengelo uitgeroepen tot beste Best Western-hotel van Nederland. Het hotel draagt de Quality Award op aan de adoptie van een olifant.

Bij de jaarlijkse kwaliteitscontrole troefde het Star Hotel collega-bedrijven wederom af. Savoy Hotel Rotterdam werd tweede, Delft Museumhotel & Residence derde. Gevolgd door het Amsterdamse hotel Delphi en Hotel Marijke in Bergen, Noord-Holland. De controleurs beoordeelden de hotels op de technische staat, huishouding, staff performance en de omgang met gasten.

Sinds enige tijd ondersteunt Best Western de GoodFund organisatie. Via dit fonds kwam Best Western in contact met thema Move the future, adopt an elephant. Hierdoor adopteert de hotelketens een 33-jarige olifant in het Nyika Peace Park in Zambia.

Daarnaast richt het Star Hotel een speciale olifantenkamer in. Het hotel bestaat per etage uit een ander thema. De olifantenkamer komt op de etage reizen en wordt 24 maart geïntroduceerd, gelijktijdig met de overhandiging van de Best Western Quality Award. ‘In de kamer hangt een olifantensfeer door foto’s en een certificaat van onze olifant’, aldus woordvoerder Marjorie van Campen van Best Western.

Reageer op dit artikel