nieuws

Fletcher zet hockeyinternational in bij spectaculaire groeiplannen

Horeca

Hotelondernemer Chris Luken wil zijn Fletcher-hotelketen flink laten groeien. Luken mikt op 35 hotels onder de Fletchervlag. Op dit moment staat de teller op veertien. Een hockeyinternational moet de groei van de keten versnellen.

Dit jaar wil Luken nog zeker zes hotels aan de Fletcher Hotelgroup toevoegen. Dat heeft hij laten weten tijdens zijn verjaardag, genoteerd door De Telegraaf. Luken: ‘Ik heb er nu veertien. Ik hoop er dit jaar nog zes bij te kopen. Uiteindelijk wil ik uitkomen op zo’n 35 hotels door het hele land.’

Een belangrijke rol in de groeidoelstelling van Luken is hockeyinternational Floris Evers. De 22-jarige sporter is het nieuwe gezicht van de hotelgroep. Luken: ‘Om nog meer naamsbekendheid te krijgen, gaat Floris overal in het land hockeyclinics geven. Zowel bij de clubs als in hotels. Zijn gezicht zal overval te zien zijn.’

Reageer op dit artikel