nieuws

Gezonde groente en fruitsnack

Horeca

Van der Windt Verpakking levert de verpakkingsfolie van Znek, de verse groente- en fruitsnack voor de gemaksconsument. Znek was in 2004 de beste productintroductie in de categorie Tussendoortjes. Fabrikant Vezet uit Warmenhuizen won met Znek de award ‘Beste Introductie 2004’. ‘Znek is een smakelijk, gezond en verantwoord tussendoortje’ aldus de producent. Verkrijgbaar in twee varianten; […]

Van der Windt Verpakking levert de verpakkingsfolie van Znek, de verse groente- en fruitsnack voor de gemaksconsument. Znek was in 2004 de beste productintroductie in de categorie Tussendoortjes. Fabrikant Vezet uit Warmenhuizen won met Znek de award ‘Beste Introductie 2004’. ‘Znek is een smakelijk, gezond en verantwoord tussendoortje’ aldus de producent.

Verkrijgbaar in twee varianten; knapperige wortel en frisse appel. De gekozen folie van Znek kenmerkt zich door hoge transparantie in combinatie met een sterke anti-condenswerking. ‘De folie met glans verbetert de presentatie van het product en stimuleert de verkoop in bijvoorbeeld de cafetaria’, aldus Van der Windt.
Informatie: Van der Windt Verpakking, Honselersdijk, tel. (0174) 63 62 38 of www.vanderwindt.com.

Reageer op dit artikel